Yritys

Salpausselän Terveys Oy on uusi kotimainen, lahtelainen yritys, joka tarjoaa työterveyshuoltopalveluja yrityksille Päijät-Hämeessä ja sen lähialueilla. Yritys on perustettu heinäkuussa 2021, mutta sen henkilöstöllä on pitkäaikainen ja vankka kokemus työterveyshuoltopalveluiden parissa toimimisesta. 

Salpausselän Terveys tarjoaa työterveyspalvelut joustavasti yrityksen tarpeeseen räätälöitynä. Toimimme lähellä asiakasta niin, että kanssamme on helppo asioida. Toimimme yhteistyössä ja samoissa toimitiloissa Lahden keskustassa, os. Aleksanterinkatu 9, lahtelaisen Arte-lääkärit kanssa. Arte-lääkärit tuottavat meille työterveyshuoltopalveluissa tarvittavia tukipalveluja, kuten erikoislääkäripalveluja. 

Työterveyshuollon ammattihenkilöt ja asiantuntijat osallistuvat työterveyshuollon toiminnan suunnitteluun, toteutukseen ja seurantaan hyvän työterveyshuoltokäytännön mukaisesti yhdessä yrityksen, työntekijöiden ja yhteistyöorganisaatioiden kanssa.
Salpausselän Terveys Oy 
Aleksanterinkatu 9 
15110 Lahti(c)2021, Salpausselän Terveys Oy

Ajanvaraus 

Verkkoajanvaraus on mahdollista sen jälkeen, kun yrityksesi työterveyshuolto on astunut voimaan. Verkkoajanvarauksen lisäksi voit varata ajan puhelimitse numerosta 0207345678 ma-to klo 8-16 ja pe 8-15 välisenä aikana. Huomioithan, että kaikki ajat eivät ole verkkoajanvarauksessa nähtävillä.